Posty na Forum sa własnościa ich autorów - redakcja nie ponosi za nie odpowiedzialności. Posty zawierające wulgaryzmy oraz obrażające inne osoby mogą zostac usunięte. Zabranie głosu na Forum jest jednoznaczne z akceptacją REGULAMINU
Wysłany: Czw Lut 18, 2010, 18-34 Temat postu: SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA I WŁADZE MIASTA-KPINY
Jestem mieszkańcem bloku przy ulicy Szydłowieckiej 7.Od 15 lutego mieszkańcy bloków przy Szydłowiecka 7 i Szydłowiecka 9 wydzwaniają po kilkanaście razy dziennie z prośbą o odśnieżenie parkingu pomiędzy tymi blokami.Z tego co wiem to odśnieżanie tego parkingu leży w gestii Spółdzielni Mieszkaniowej.Pani pracująca tam, która przyjmuje zgłoszenia mówi że ona jest bezradna bo odśnieżaniem zajmuje się firma KOZŁOWSCY a Spółdzielnia nie ma na nich wpływu.Jakoś do tej pory nie było problemu z odśnieżaniem lecz to co dzieje się w tym tygodniu to czyste kpiny.Niejednokrotnie alarmowaliśmy jako mieszkańcy, że samochody ciągle się zakopują-jednak Spółdzielnia jest głucha na nasze prośby.Ostatnio nawet jakiś Pan tam pracujący był na tyle bezczelny, że powiedział, że skoro nie możemy wyjechać to niech mieszkańcy wezmą łopaty i sobie odśnieżą parking.Moja żona codziennie wozi małe dziecko do lekarza i dzień dnia mamy ten sam problem że aby wyjechać z parkingu musimy co najmniej pół godziny wcześniej wychodzić z domu gdyż nie ma możliwości żeby samochód się nie zakopał.Dzisiaj w nocy do sąsiadki wzywane było pogotowie, które również się zakopało.Gdzie są ludzie odpowiedzialni za to?Jak czynsze podnosić to umieją ale żeby coś zrobić to już nie potrafią.Może w końcu pracownicy Spółdzielni lub władze miasta by się zlitowały i odśnieżyły ten parking.
witam wszystkich poszukuję informacji dostałem ofertę wynajmu mieszkania w Skarżysko-Kamienna przy ul1-go Maja 139/8 ale nie mogę nigdzie na mapie miasta znaleźć tego numery gdyż kończy się on na 136 wydaje się że ktoś stara się mnie naciągnąć na wpłatę kaucji nie jestem z tego miasta tylko z Poznania i dostałem taką ofertę mailem czy ktoś ma wiedzę czy taki adres w tym mieście istnieje chciałem się wprowadzić jak najszybciej proszę o pomoc i odp