Skarżysko-Kamienna On-Line - Forum
:: Otrzymaliśmy 62216419 odsłon  ::   Aktualnie jest 45 osób on-line  :: Zarejestruj się tutaj  ::  Data:
Skarżysko-Kamienna On-Line: Forum

www.skarzysko.org :: Zobacz temat - Nowa TV kablowa w Skarżysku.

FAQRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy     ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Posty na Forum sa własnościa ich autorów  - redakcja nie ponosi za nie odpowiedzialności.
Posty zawierające wulgaryzmy oraz obrażające inne osoby  mogą zostac usunięte.
Zabranie głosu na Forum jest jednoznaczne z akceptacją REGULAMINU

Nowa TV kablowa w Skarżysku.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.skarzysko.org Strona Główna -> Internet, radio, tv
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
maverick22
Apologeta
Apologeta

PostWysłany: Czw Lut 11, 2010, 19-26    Temat postu: Nowa TV kablowa w Skarżysku. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Słyszał ktoś o nowej TV kablowej która ma wejść zamiast Vectry na Milicy?? Podobno mają wejść na bloki przy Mickiewicza.

Pozdrawiam
mavercik22
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Willy
Latopis
Latopis

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010, 13-16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miała się pojawić w Sku Multimedia. Plotki krążyły, ale na razie konkretów chyba nie ma.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

eSeM
Kandydat na ...
Kandydat na ...

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010, 20-57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem to nie zamiast tylko obok Vectry, ale osobiście sądzę ze to raczej mała konkurencja dla obecnego operatora.
Powrót do góry

Willy
Latopis
Latopis

PostWysłany: Czw Lut 18, 2010, 18-15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sieć, która wchodzi do Skarżyska to Interlandia.

http://interlandia.pl/home
Powrót do góry

Mambus
Filizof
Filizof

PostWysłany: Czw Lut 18, 2010, 20-24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm, jakoś nie kusi mnie ich oferta :/
Powrót do góry

gregory
Skryba
Skryba

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010, 12-34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nie moge wejsc na ich strone. Animacja sie nie laduje a dalsza strona w ogole nie otwiera. Kolejna sprawa że tej kablówki nigdzie w kraju chyba jeszcze nie ma (poszperałem na google). Jak ktoś posiada jakieś informacje to niech tu wklei.
Powrót do góry

Mambus
Filizof
Filizof

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010, 13-07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W Łowiczu i w Łomiankach pod Warszawą, tam rzekomo się znajdują. Bynajmniej tak mają napisane na stronie.
Powrót do góry

gregory
Skryba
Skryba

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010, 00-08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Strona wreszcie się załadowała. Na pierwszy rzut oka - porażka. Jedno mnie interesuje, co Skarżysko łączy z łomiankami i łowiczem?
Powrót do góry

maverick22
Apologeta
Apologeta

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010, 13-07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co łączy, może stopień skorumpowania, Żony firma chciała wejść teraz na jeden blok spółdzielni z internetem, ale spółdzielnia robi schody, a to zgody użytkowników wieczystych a to umowy z nimi. A jakoś interlandia tego nie potrzebowała.
Powrót do góry

And
Filizof
Filizof

PostWysłany: Nie Mar 21, 2010, 19-00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I jak działa jakoś ta
http://interlandia.pl/home
?
Gdzie jest dostępna ktoś zakładał ?
Powrót do góry

maverick22
Apologeta
Apologeta

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010, 11-49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie w bloku jest ale nie zakładałem. A czy sądzicie że jest jeszcze w Skarżysku miejsce na kolejnego operatora TV kablowej czy internetu??
Powrót do góry

Bora-Bora
Kandydat na ...
Kandydat na ...

PostWysłany: Sro Maj 12, 2010, 10-43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gregory napisał:
Strona wreszcie się załadowała. Na pierwszy rzut oka - porażka. Jedno mnie interesuje, co Skarżysko łączy z łomiankami i łowiczem?

Może firma specjalizuje się w mniejszych miejscowościach. W dużych aglomeracjach miejskich nie ma szans z potentatami...
Powrót do góry

maverick22
Apologeta
Apologeta

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010, 15-49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bora-Bora napisał:
gregory napisał:

Może firma specjalizuje się w mniejszych miejscowościach. W dużych aglomeracjach miejskich nie ma szans z potentatami...

Raczej szuka nowych rynków, ale niestety nie z tymi cenami. Swoją drogą to ciekawe co spółdzielni w "darze" dali za wejście na bloki. I czy ten "dar" odrobią.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.skarzysko.org Strona Główna -> Internet, radio, tv  
Strona 1 z 1Wszystkie czasy w strefie

Złącz tematy 
Skocz do: