Posty na Forum sa własnościa ich autorów - redakcja nie ponosi za nie odpowiedzialności. Posty zawierające wulgaryzmy oraz obrażające inne osoby mogą zostac usunięte. Zabranie głosu na Forum jest jednoznaczne z akceptacją REGULAMINU
Co zrobić z już wykrytymi przekrętami? Najlepiej ułożyć scenariusz który taką aferą zatuszuje. Czy Rosół nie tylko przygotowywał do wystąpienia przed komisją Drzewieckiego, ale również samych posłów PO, którzy przepytywali świadków? Wcale bym się nie zdziwił.
Czy to już mafia rządzi w Polsce czy to tylko tak wygląda?
To tylko tak wyglada, bo mafia jest na uslugach absolwentow kursow syberyjskich, jak to juz usiluje bezowocnie wyjasnic od czterech blisko lat. Sluchac sie ich musi i szantazowany jest przez nich nawet sam ryzy Donek. Ot i tak wyglada cala ta prawda.
Oficerowie WSI musiel sie w koncu czegos nauczyc od KGB na tych kursach syberyjskich (niektorzy wyzsi oficerowie jak Dukaczewski siedzieli na Syberii nie dzien lub dwa, ale nawet po 6 miesiecy).
Przykladowo wiec: pedal Putin (tak jak i nasi politrucy) jest pod scisla kontrola komitetu nadzorczego KGB! Autentycznie tak jak i u nas na Wiejskiej! _________________ Któż ciastka skradł? Kto podwędził tort? Mamy tu obłąkaną herbatkę.
Naród Polski w nagrodę za głosowanie na PO i Bronka "strzelam do jeleni" Komorowskiego podwyższył Polakom VAT. Dziękujemy! _________________ "Nie mam żadnych udziałów w firmie Creation Point. To, zeznam jej właściciela i z nim współpracowałem, nie miało znaczenia w wyborze wykonawcy strony internetowej dla miasta ani gminnych jednostek" - Zdzisław Kobierski.
A czego się spodziewałeś? Przecież to norma, że politycy PO do prawdomównych nie należą. Zresztą nie tylko PO, bo inni jeszcze lepsi. Jestem tylko ciekaw dlaczego podnieśli Vat. Teraz zajdzie potrzeba przeprogramowania setek tysięcy kas fiskalnych, które takiej stawki nie mają. Kto za to zapłaci i kto na tym zarobi?
By żyło się lepiej. Kolesiom. _________________