Posty na Forum sa własnościa ich autorów - redakcja nie ponosi za nie odpowiedzialności. Posty zawierające wulgaryzmy oraz obrażające inne osoby mogą zostac usunięte. Zabranie głosu na Forum jest jednoznaczne z akceptacją REGULAMINU
Niezła ksywa! Ciekawe, kto to taki. Może ktoś wie i podzieli się info o tym gagatku? Może odznaczymy gościa jakimś orderem? Ciekawi mnie, z którego koła jest jegomość. Chociaż w zasadzie to, co to za różnica. W każdym jest tak samo. Przychodzi taki, o którym każdy wie, że czesze wszystko nie patrząc na okresy, limity, wymiary i co? I skarbnik bez najmniejszego problemu przyjmuje od takiego pieniądze i wkleja znaczki prolongujące jegomościa do łowienia ryb w ramach ARPR No szczęka opada.
Wydaje mi się że wiem o kogo chodzi . Niestety "mniam mniam".
to gośc ze Skarżyska jeździ czarną Toyotą, i wydawac by się mogło że powinien byc normalny.....
Jak to się ludziska potrafią maskowac, i dawc mylne złudzenia ..?
Ochrona danych osobowych,ale tyle to chyba mogę napisać.Maciej.N.
Większość swoich jigów [łownych]robi z własnego psa,tak bynaj mniej mówi, ja nigdy tego gościa nie spotkałem i lepiej niech tak zostanie.Nie jestem jakimś ortodoksem ryby łowię,zabieram i jem,ale bez przesady,jed
góra dwa psrtągi na sezon wystarczy.
Hi hi hi hi....
Widzę że, każdy zna, bądź słyszał o skarżyskoskim mniam mniam.
No cóż w każdym kregu znajdzkie się taki osobnik co budzi obrzydzenie pozostałych, nawet wśród wędkarzy.......to przykre.
Dzisiaj rano wpadłem na godzinkę przed pracą nad naszą Kamionkę. Złowiłem na jigi cztery krótkie. Fajnie, że się w końcu coś zaczęło dziać.
PS. Woda idealna, minimalnie podwyższona i minimalnie trącona. Nic, tylko na ryby jechać. _________________ Polonia Restituta et Salmo Trutta
Odwiedziłem wczoraj Pokrzywiankę. Woda cudowna wysoka i czysta. Niestety życia w niej jeszcze nie zauważyłem. Złapałem jednego pstrążka takiego powyżej 20 cm. Wziął na woblerka. Jigi też były w akcji. Udało mi się zerwać cztery sztuki(ale nie pstrągów tylko tych domowej roboty przynęt) Oczywiście brań na te piórkowe cudaki nie miałem. Standard! Jutro wrzucę zdjęcia z wypadu, bo dzisiaj zarabiam na chleb
Dziś z kolegami odwiedziliśmy pewną rzeczkę...warunki do łowienia super, temp. ok. 0-1 stopnia, ciemna bardzo czysta zimowa woda w stanie średnim,wiatr i padający śniego-deszcz to wszystko kazało sądzić że będzie nieźle...rozjechaliśmy sie po rzece...ja wybrałem najmniej atrakcyjny odcinek z niewielką populacją ryb, koledzy lowili na tych rybniejszych...Na efekty nie trzeba było czekać za dlugo co i rusz dostaje eski o 30+, spiętym 40+ jakimś grubym wyjściu...troche mi się smutno zrobiło, że u mnie plaża(choć bylem na to przygotowany)...na szczęście humor poprawiła mi grubiutka samiczka waląc z impetem w przynęte na środku rzeki...fajny hol super odpasiona rybka szybkie zdjęcie miara 42cm...no i umówiłem się z nią na przyszły rok:)
Jak naucze sie zdjęć wstawiać to coś wrzuce...
P.S. Zaczął sie wspaniały okres do polowania na grubasa potrwa on jeszcze chwilę więc zabierajcie sie za lowienie....
Wszystkie pstrągi jedzą teraz duże rzeczy pamiętajcie o tym dobierając przynęte
luk
Witam
Mam takie małe przesłanie do Panów, albo może lepiej PAŃ, sądząc po plotkarskich zapędach, którzy obsmarowali jak to ładnie piszą "kolegę mniam-mniam". Daruje sobie stwierdzenia że nie macie jaj bo to można wyczytać z kontekstu Waszych postów. Ale obsmarować człowieka dla zasady to potrafimy tylko my..polacy. CZY KTÓRYŚ Z WAS WIDZIAŁ JAK TEN KTOŚ ŁAMIE REGULAMIN PZW? CZY W TAKIEJ CHWILI COŚ ZROBIŁ?
NO WŁAŚNIE!! KAŻDY PISZE PODOBNO, JESZCZE GO NIE SPOTKAŁEM I INNE DYRDYMAŁY. Drodzy pseudo koledzy, spotkaliście go nie raz i nie raz go jeszcze spotkacie.Tylko dziwi mnie to wasze gadanie . A zwłaszcza JACENTEGO.. Niby dojrzały gość.. A tu proszę.Zawiść?! Głupota?!
Mogę się założyć że spora część z Was podaje mu rękę, klepie po plecach a na forum jadą go bez zdania racji!!
Witam kolegów do kija wędkuje od 20-tu paru lat lecz od kilku postawiłem na spining, uwielbiam wyprawy za pstrongiem, lipieniem i nie ukrywam że są to jak dla mie ryby sportowo nr1. Postanowiłem dołączyć do forum potym jak się oczytałem o lekko przesadzonych podbojach i sukcesach co niekturych gawędziaży i mitomanów z forum których jak się okazuje dobrze znam z nad wody.
Panowie sport to wspaniały i jak widać dostarcz wielu emocji lecz niekturzy powinni oprucz maczania przynent schłodzić głowę w zimnej wodzie.
Wreszcie normalny post...Kolega Albatros ma racje.Szacunek!! Ale jak dziś dowiedziałem się co koledzy piszą to normalnie straciłem wiarę wędkarskie koleżeństwo. A do tego podawać dane personalne bez zgody..... Nie chcę się upierać ale w tym przypadku powinien chyba mieć zastosowanie kodeks karny.
Mam tylko nadzieję że są jeszcze tu ludzie NORMALNI.